Saturday, April 18, 2009

You're Never Fully Dressed Without a Smile : )



salam..

this is a clip from my all time favourite movie>> Annie!!

You're Never Fully Dressed Without a Smile

" It's what you wear from ear to ear, not from head to toe!!"

kenapa macam tu ??
sebab if kite pakai baju macam mana cantik pun, tapi muka tu asik dok masam je memanjang, org pun takut nak dekat btul x?

abis tu xkan la nak senyum waktu marah,sedih,letih? giler pe?
tapi kan, kalau kte senyum waktu kte marah, or sedih or letih, org takkan tau pun kte tgh marah, or sedih or letih..
ingat orang ske ke if muka kita monyok je..
kan best bile semua orang tersenyum je..
dalam metro russia, x kusut ke tgk semua org muka masam je..
skang ni dah start spring baru la nampak baby dlm metro yg suke balas senyum kte when kte acah die... kan best bile senyum..

" smile is a languange that even a baby understands"

susah ke nak senyum??
bnyk sebab kte bley senyum..
senyum kegembiraan
senyum kebahagiaan
senyum terharu
senyum kemenangan
senyum kesedihan
senyum sinis
senyum tahan marah
senyum kambing : )

ha, kan byk sebab nak senyum tu..

so, jom ramai2 senyum!!

senyuman tu pun satu sedekah kan??
hee.. so SMILE!!