Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2011

Kembali semula

salam wbt.

bismillah

sunyi.tenang.subuh hari.
sejuk pagi moscow.

kembali kepada rutin harian di moscow.
syukur.

kerana bila cuti , rutin harian lari. tak tahu nak masukkan di mana. boleh kata jarang ada satu-satu masa yang betul-betul lama di rumah. sebelum cuti naqibah minta draft aktiviti ketika summer holiday. bila buat dan tengok, terfikir, bilanya yang duduk lama kat rumah ni. tapi bagus juga kan? boleh pastikan masa yang sikit tu semuanya quality time. sikit ke? almost 3 bulan jugak cuti..

pengalaman best cuti kali ini.
banyak yang pertama kali.

1. pertama kali hidup dengan ummi baru.
rumah kembali berseri dengan kehadiran 'wanita' di dalam rumah. dulu abah saya memang iron man. semua dia yang buat. sangat respect. alhamdulillah, ummi meng'balance'kan semula function abah sebagai abah, dan menyerahkan tugas ummi sebagai ummi. *seronok*. walaupun abah memaaanngg boleh buat semuanya, dan memang abah boleh share cerita dengan anak-anak yang sangat dia sayangi, tapi…