Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2014

'Ayyan Aufa : Welcome to the world,sayang :)

Bismillah.
Salam wbt.

Alhamdulillah hari ini hari ke-30 'Ayyan Aufa bernafas di bumi Allah, dan hari ini tergerak hati ummi untuk menulis sedikit coretan detik-detik mengandung dan melahirkan 'Ayyan Aufa.
Bukan untuk apa. Bukan untuk siapa. Hanya supaya ummi akan sentiasa ingat yang semua ini tidak akan mudah jika tidak diizinkan Allah.  Juga agar ummi sentiasa panjatkan syukur pada Allah kerana hadiahkan 'Ayyan Aufa pada ummi dan abi.
(Disclaimer : Ini adalah entri yang sangaaat panjang, so bear with me yea?)
Mengandungkan 'Ayyan Aufa
Berita gembira
Berita gembira kedatangan 'Ayyan Aufa saya dan zauj terima pada awal tahun ini. Hati saya tergerak untuk membuat ujian kehamilan setelah rakan sekerja yang juga seorang bapa kepada dua anak lelaki melontarkan ayat "Nad, apesal nampak penat and pucat semacam je lately, are you pregnant?" Which of course saya menjawab "Haisyh, mana ada lah, takde pulak rasa penat sangat pun, nad kan memang pucat macam ni selalu..&qu…