Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2009

pelempang kelas 1

dengan nama Allah yg maha pengasih lagi maha penyayang.

salam saya ucapkan.
sudah seberapa lama menyepi, insyaallah hari ni ada sesuatu yg saya ingin nak berkongsi.
sepanjang menyepi itu, banyak yg telah difikirkan. adakah semua yg saya dah dapatkan jawapannya, allah saja yg tau.

alhamdulillah beberapa hari yg lepas, waktu camping, kami dapat bermain PAINTBALL. syok jugak bler dapat tau dapat men paintball. al maklum la sblom ni x penah main. masa tgk org len main kat dalam field tu, rasa cam best. pastu marshall yg bertugas panggil kami utk briefing ttg peraturan n cara main. bahaya la jugak sebab dah ada beberapa org yg buta kat malaysia ni sebab x dgr briefing betul2 or terlupa ttg rules sewaktu bermain. waktu tu dah ada sket takut dah~

tp chill je pastu, x main la nak takot2 nih..

sampai masanya, marshall suruh amik mask n marker(paintball gun). cuak sudey~ nak tembak pun x reti. gun yg x berat sgt tuh rasa cam berat sgt2 time tu.. dah cuak punye pasal.
pakai vest, bersarung mask, marker…